LähiHoivaa 1/2017

Uusi LähiHoivaa -lehti on jälleen ilmestynyt!

Lehden ulkoasua on raikastettu ja sisältökin seuraa aikaansa! Teemoina on mm. Kulta-Ajan Kotien uusi Kotihoivaa-palvelu Loviisassa sekä palvelusetelit.

Uusinta uutta toiminnassa on Green Care -konsepti, joka tuo luontoon liittyvää hyvinvointia mukaan hoitokotien arkeen.

Lue lisää uusimmasta lehdestä, joko näköislehtenä tai PDF-versiona.
Kaikki palaute ja kommentit lehdestä ovat tervetulleita! Palautetta voi lähettää osoitteeseen: juha.mulari@kultaajankoti.fi

Lähihoivaa Juhlalehti 2016

Kulta-Ajan Kodit viettävät 25-vuotisjuhlaa vuonna 2016. Merkkivuotta juhlistetaan monin tavoin pitkin vuotta ja LähiHoivaa-lehti on ilmestynyt tammikuun alussa juhlanumerona. Lehdessä on avainhenkilöiden ja yhteistyökumppaneiden haastatteluja sekä tarinaa siitä, kuinka Kulta-Ajan Kodit aloitti toimintansa jo neljännesvuosisata sitten ja kehittyi nykyaikaiseksi hoivakotikonserniksi.

 

Lähihoivaa-lehti 2014 joulu

Tervetuloa lukemaan uutta LähiHoivaa -joululehteä! Kerromme lehdessä Kulta-Ajan Kotien asukkaiden ja työntekijöiden ajatuksia joulunvietosta hoivakodissa. Lue lisää siitä, millaista on olla jouluna töissä tai millaisia joulumuistoja asukkaillamme on.

Muista myös osallistua palautearvontaan! Lue näköislehti tästä:

Lähihoivaa-lehti 2014

Saattohoito on rankka aihe. Tässä LähiHoivaa -lehdessä saattohoidosta puhuu alan todellinen uranuurtaja, lääkintöneuvos Karl-Erik Vaenerberg. Lue lisää Vaenerbergin kauniita ja viisaita ajatuksia kuolemasta ja saattohoidosta tästä näköislehdestä:

Lähihoivaa-lehti 2012

Tästä lehdestä alkaa LähiHoivaa -lehtien elämä. Esittelemme toimintaperiaatteitamme, henkilöstöämme ja asukkaitammekin. Voit tehdä aidon kurkistuksen hoivakotien arkeen ja elämään. Toivomme, että viihdyt lehden parissa ja saat kenties ideoita ja ajatuksia hoivapalveluihin liittyvistä asioista.
Tervetuloa LähiHoivaa -lehden lukijaksi!

Sinulle lähihoivaa